Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася XVIІI сесія Шумської міської ради

Дата: 25.01.2022 14:00
Кількість переглядів: 401

25 січня 2022 року відбулася XVІІІ сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського. Депутати внесли зміни до структури та загальної чисельності апарату Шумської міської ради та її виконавчих органів; затвердили штатний розпис КУ «Центр надання соціальних послуг» на 2022 рік.

Затвердили Програму придбання житла багатодітним сім’ям, що опинились в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги і підтримки на 2022 рік, згідно якої передбачається придбання житла у с. Стіжок.

Розглянули питання щодо впорядкування умов оплати праці директорів Шумської міської лікарні та міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Затвердили Програму приватизації комунального майна Шумської громади на 2022-2023 роки; внесли зміни до Програми «Питна вода Шумської ОТГ на 2019-2022 роки».

Проголосували за внесення змін до міського бюджету на 2022 рік. Підтримали передачу міжбюджетних трансфертів між міською радою та Тернопільською обласною радою для співфінансування проєкту реконструкції Шумського міського стадіону. Депутати проголосували за надання дозволу на придбання техніки (тракторного причепа) для лісогосподарського підприємства «Волинь».

Розглянуто клопотання ТОВ «Техно-Всесвіт» щодо надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою земельної ділянки для видобування торфу фрезерним та екскаваторним способами на родовищі «Старники» поблизу с. Кути. Найбільше рішень розглянуто щодо врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь