Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 24.01.2022 11:30
Кількість переглядів: 331

24 січня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Вадима Боярського. У ході засідання розглянули питання встановлення тарифу на теплову енергію для ТзОВ «Гусятин-тепло 1». Прийняли рішення про створення надзвичайної протиепізоотичної комісії при міській раді.

Затвердили плани роботи виконавчого комітету та старост міської ради, роботи щодо військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2022 рік. Прийняли рішення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці с. Сураж. Затвердили списки квартирного обліку міської ради.

Розглянули питання КУ «Центр надання соціальних послуг» щодо затвердження списків людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні та звільнення одиноких громадян від плати за надання соціальної послуги догляду вдома.

Члени виконкому затвердили Порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території громади. Розглянули питання щодо продовження договору оренди гідротехнічних споруд в с. Бірки; утворили комісію з видалення зелених насаджень на території громади.

Погодили місця розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Затвердили режим роботи бару «Татем» в м. Шумськ. Наприкінці засідання виконавчого комітету відбувся розгляд заяв та інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь