Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону (інфекційне відділення)

Дата: 28.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Інформаційне повідомлення

про проведення електронного аукціону об’єкта малої приватизації

за адресою: вулиця Данилевича, будинок 4,  місто Шумськ,

Кременецький  район, Тернопільська область

Шумська міська рада інформує про продаж на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації комунальної власності Шумської міської територіальної громади

КОД, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації в електронній торговій системі  UA-AR-P-2021-06-03-000007-2

1. Інформація про об’єкт приватизації:

Місцезнаходження об’єкта: вулиця Данилевича, будинок 4, місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область.

Найменування об’єкта: нежитлове приміщення, інфекційне відділення.

Опис об’єкта: нежитлове приміщення, інфекційне відділення загальною площею 315,0 кв.м.; рік побудови 1970; фундамент кам’яний бутовий; матеріали стін цегла; перекриття дерев’яне балочне.

Балансоутримувач: Комунальне некомерційне підприємство Шумської міської ради „Шумська міська лікарня”.

Організатор аукціону: Шумська міська рада.

Адреса організатора аукціону: 47101, вулиця Українська, будинок 59,  місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область.

Код ЄДРПОУ організатора аукціону: 04396259.

Телефон організатора аукціону: +380 (3558) 21183.

Електронна адреса організатора аукціону:  shumska.gromada@gmail.com

Контактна особа: Дудар Олександр Іванович, тел.  +380 (96) 657 26 12.

Електронна адреса контактної особи:  odudar78@gmail.com

2. Інформація про  електронний аукціон та інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Спосіб проведення продажу: аукціон.

Дата та час проведення аукціону: 26 січня 2022 року, початок аукціону встановлюється ЕТС.

Аукціон проводиться відповідно до Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна” та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р.       № 432 (із змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”.

Перелік документів, які додаються до заяви визначений частиною сьомою статті 14 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”.

До заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються:

1) для потенційних покупців  фізичних осіб, громадян України - копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців - юридичних осіб:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України - для юридичних осіб - резидентів;

- документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб - нерезидентів;

- інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

- остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському  банку, на рахунок, оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації;

5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу.

Інформація про обтяження майна: нежитлове приміщення в оренду не передане, жодні інші права третіх осіб на об’єкт, обмеження (обтяження), не зареєстровані.

Земельна ділянка під вказаним об’єктом малої приватизації сформована. Продаж об’єкта здійснюється без земельної ділянки.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов,   аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій): встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19:30 до 20:30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні без умов:  379630 грн 00 коп. (триста сімдесят дев’ять  тисяч шістсот тридцять гривень нуль копійок).

Розмір гарантійного внеску: 10 відсотків стартової ціни продажу майна, а саме: 37963 грн 00 коп. (тридцять сім  тисяч дев’ятсот шістдесят три гривні нуль копійок).

Розмір реєстраційного внеску: 0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, а саме: 1200,00 грн 00 коп.  (одна тисяча двісті гривень нуль копійок).

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій.

У разі, якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.

У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 189815 грн. 00 коп. (сто вісімдесят дев’ять тисяч вісімсот п'ятнадцять  гривень нуль копійок).

 Розмір гарантійного внеску: 18981 грн. 50 коп. (вісімнадцять тисяч дев’ятсот  вісімдесят одна гривня п’ятдесят копійок). 

Розмір реєстраційного внеску: 1200 грн. 00 коп. (одна тисяча двісті гривень нуль копійок).

У разі якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні із зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниження стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”, на 50 відсотків.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 189815 грн. 00 коп. (сто вісімдесят дев’ять тисяч вісімсот п'ятнадцять  гривень нуль копійок).

Розмір гарантійного внеску:  18981 грн. 50 коп. (вісімнадцять тисяч дев’ятсот  вісімдесят одна гривня п’ятдесят копійок). 

Розмір реєстраційного внеску: 1200 грн. 00 коп. (одна тисяча двісті гривень нуль копійок).

Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

30 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

Крок аукціону на аукціоні без умов: 3796 грн. 30 коп. ( три тисячі сімсот дев’яносто шість гривень тридцять копійок) - 1% від стартової ціни аукціону.

Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 1898 грн. 15 коп. (одна тисяча вісімсот дев’яносто вісім гривень п’ятнадцять  копійок) - 1% від стартової ціни аукціону.

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 5 кроків.

3. Час та місце ознайомлення з об’єктом: ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником організатора аукціону годину огляду об’єкта за телефоном:  +380 (3558) 21183.

4.  Засоби платежу: для участі в аукціоні з продажу об’єкта малої приватизації гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.

Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків:    https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Перерахування операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків та проведення розрахунків за придбаний об’єкт приватизації проводиться на рахунок Шумської міської ради,  № UA488999980314161905000019703,  Банк одержувача: Казначейство України (ЕАП), код ЄДРПОУ Банку: 37977599.

5. За результатом проведення аукціону: здійснити продаж об’єкта нерухомого майна комунальної власності - нежитлового приміщення інфекційного відділення за адресою: вулиця Данилевича, будинок 4,  місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область.

З моменту переходу права власності на об’єкт приватизації покупець, який придбав об’єкт малої приватизації, зобов’язаний виконати всі умови договору купівлі-продажу об’єкта приватизації відповідно до статті 26 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”.

Виключними умовами для розірвання договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в порядку, передбаченому законодавством, є:

1) несплата протягом 60 днів коштів за об’єкт приватизації з дня укладення договору купівлі-продажу відповідно до його умов;

2) невиконання умов продажу об’єкта і зобов’язань покупця, визначених договором купівлі-продажу, в установлений таким договором строк;

3) подання неправдивих відомостей;

4) сплата за об’єкт приватизації коштів, отриманих з порушенням вимог законодавства, яке регулює відносини у сфері запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення;

5) продаж або в інший спосіб відчуження покупцем приватизованого об’єкта особам, визначеним частиною другою статті 8 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”, протягом виконання зобов’язань за договором купівлі-продажу.

На вимогу однієї із сторін договір купівлі-продажу може бути розірвано, у тому числі за рішенням суду, в разі невиконання іншою стороною зобов’язань, передбачених договором, у визначені строки або визнано недійсним за рішенням суду.

У разі розірвання в судовому порядку договору купівлі-продажу у зв’язку з невиконанням покупцем договірних зобов’язань приватизований об’єкт підлягає поверненню в комунальну власність.

Контроль за виконанням умов договору купівлі-продажу, укладеного за результатом проведення аукціону здійснює орган приватизації - Шумська міська рада.

6. Технічні реквізити інформаційного повідомлення:

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації - рішення Шумської  міської ради від 16 грудня 2021року  № 3235 „Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення інфекційного відділення”.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь