Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася XV сесія Шумської міської ради

Дата: 25.11.2021 12:52
Кількість переглядів: 401

Фото без опису25 листопада 2021 року відбулася XV сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

Депутати внесли зміни до бюджету міської ради на 2021 рік. Рішенням сесії спрямували кошти  на виготовлення проєктно-кошторисної документації (для лікарні та Суразького НВК).

Вадим Боярський проінформував, що відбулися попередні перемовини з народним депутатом України Ігорем Василівом щодо капітального ремонту дороги провулку Миру, який з’єднує вулиці Українську та Волинську. Депутати проголосували про внесення змін до міського бюджету, з можливістю виділення коштів для виготовлення проєктно-кошторисної документації на ремонт дороги.

Затвердили договір про передачу міжбюджетних трансфертів між міською радою та Тернопільською обласною радою, зокрема для централізованого придбання 42 ноутбуків для закладів освіти громади вартістю близько 800 тис. грн з співфінансуванням  10% з міського бюджету.

Більшість питань порядку денного стосувалися земельних питань. Міський голова проінформував присутніх, що у міської ради уже є досвід проведення земельних торгів у формі електронного аукціону згідно нового законодавства. Внаслідок продажу права оренди декількох земельних ділянок до міського бюджету надійде близько 200 тис. грн у рік.

Також включили 4 земельні ділянки, які знаходяться за межами с. Круголець, у перелік ділянок для продажу на торгах, оскільки відносно них було припинено договори оренди.

Депутати проголосували за затвердження звітів про експертну грошову оцінку 2 земельних ділянок для подальшого продажу їх для ТОВ «Шумський маслозавод».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь