Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася XІV сесія Шумської міської ради

Дата: 16.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

16 листопада 2021 року відбулася XІV сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

Депутати прийняли рішення щодо утворення старостинських округів та затвердили Положення про старосту. У липні 2021 року було внесено зміни до законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост, відповідно виникла необхідність приведення нормативних актів міської ради у відповідність з нормами діючого законодавства. Жодних змін щодо територіальних меж обслуговування старостами населених пунктів та умов праці рішення сесії не передбачає.

У ході засідання затвердили Порядок щодо безкоштовного харчування дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих умовах, у закладах освіти громади. Внесли зміни до структури та режиму роботи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» та затвердили штатний розпис КУ «Центр надання соціальних послуг». Також затвердили Концепцію розвитку цифрових компетентностей.

Прийняли рішення про відміну електронного аукціону з продажу нежитлового приміщення стоматологічного відділення, оскільки переможець відмовився від придбання даної будівлі. Міська рада буде повторно подавати оголошення щодо електронного аукціону.

Депутати внесли зміни до бюджету Шумської міської ради на 2021 рік та затвердили договір про передачу міжбюджетних трансфертів між міською радою та Тернопільською обласною радою.

Розглянуто рішення щодо врегулювання земельних відносин, частина з яких була відхилена або відкладена до наступної сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь