Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася XІII сесія Шумської міської ради

Дата: 28.10.2021 18:20
Кількість переглядів: 759

Фото без опису28 жовтня 2021 року відбулася XІII сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

У ході сесії розглянули декілька питань щодо сфери освіти: затвердили ліквідаційний баланс Потуторівської ЗОШ І ступеня; передали мікроавтобус від КП «Шумськкомунсервіс» на баланс управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму, який буде використовуватися для перевезення учасників спортивних змагань та учнівських конкурсів. Внесли доповнення до переліку пільгових категорій дітей у закладах освіти, які мають право на безкоштовне харчування. Зокрема, включено до списку дітей, з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають статус, що постраждали внаслідок воєнних дій.

Депутати затвердили Статут КНП Шумської міської ради «Шумська міська лікарня» в новій редакції. Встановили граничні межі рентабельності медичних послуг, переліку та вартості платних послуг, які надаються у лікарні.

Андрій Бобровський, головний лікар Шумської міської лікарні, проінформував про стан завантаженості медичного закладу пацієнтами, які мають коронавірусну хворобу. У лікарні передбачено 80 ліжок для прийняття хворих на COVID-19 (для порівняння потужність закладу лише 120 ліжок). Станом на 28 жовтня у лікарні перебуває 58 хворих, з них 6 - у реанімаційному відділенні.

Прийнято рішення про затвердження програми з інфекційного контролю в Шумському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги на 2022 рік. Також затверили Фінансовий план Центру ПМСД на наступний рік.

Внесли зміни до програми соціального захисту населення на 2021 рік. Зокрема, добавили пункт про надання пільг для окремих категорій осіб, які є користувачами стаціонарного телефонного зв’язку, з оплати послуг.

Депутати внесли зміни до бюджету Шумської міської ради; затвердили звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2021 року; затвердили договір про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів між сільським та міським бюджетами.

Найбільше питань розглянуто щодо врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина з них відхилено або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь