Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Сучасний майданчик для дитсадка у Шумській громаді

Дата: 22.10.2021 16:53
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

У Шумську сьогодні відбулося офіційне представлення реконструйованого ігрового майданчика на території дитячого садочка «Сонечко». Проєкт реалізували за кошти Програма DOBRE Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та співфінансування з міського бюджету.

Реалізований проєкт для громади є унікальним, оскільки покриття майданчику та доріжок автодрому – штучне, безшовне двошарове, яке не втрачає свої властивості навіть при дуже низькій температурі. Також має дренажні властивості, тобто після дощу вода проходить крізь покриття, а через деякий час стає сухим і комфортним для використання. На значній площі майданчика встановлено багато функціональних ігрових елементів для різновікових груп дітей: гірки, лазанки, каруселі, пісочниці та гойдалки. Також вихованці садочка зможуть кататися на доріжках майданчика на нових велосипедах, вело- та електромобілях.

Реалізований проєкт представив міський голова Вадим Боярський. Він висловив щиру подяку платникам податків Шумщини та Програмі DOBRE - її представникам Олегу Процику та Дмитру Ковалю за усі реалізовані проєкти, за навчання та стимулювання до розвитку. Також подякував архітектору Олександру Бундику, який створив візуалізацію ідеї сучасного майданчика.

Представники програми USAID/DOBRE зазначили про ефективність співпраці з Шумською громадою та відмітили, що цей майданчик один з кращих проєктів, які реалізовувалися в області.

Шумська громада висловлює вдячність програмі DOBRE та платникам податків Шумщини.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь