Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель

Дата: 04.10.2021 16:58
Кількість переглядів: 375

Шумська міська рада оголошує конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Конкурс відбудеться:  29 жовтня 2021 року о 11:30, в приміщенні малого залу Шумської міської ради за адресою: Тернопільська область, місто Шумськ, вулиця Українська, 59, каб. 321.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єкта комунального майна:

земельна ділянка, площею 0,1137 га (кадастровий номер - 6125810100:01:002:0080), місцезнаходження: Тернопільська область, Кременецький  район, місто Шумськ, вулиця Івана Франка.

Цільове призначення земельної ділянки: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, на якій розміщені нежитлові споруди ТОВ «Шумський маслозавод».

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.  

Кінцевий термін подання документів: за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Замовник: Шумська міська рада.

До участі у конкурсі допускаються учасники, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог законів України «Про оцінку земель» та «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На конкурс учасником подається конкурсна документація  на об’єкт оцінки в запечатаному конверті, яка складається із наступних документів:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;

- копія установчого документа учасника;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- інформація про учасника (документ, який містить відомості про учасника щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з проведення експертної грошової  оцінки земельних ділянок).

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті, в якій зазначається строк виконання робіт (у календарних днях).

Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

Телефон для довідок: (03558)  2 11 83.

Конкурсна комісія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь