Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Інформація про проведення конкурсів з відбору виконавців робіт із землеустрою

Дата: 01.10.2021 08:43
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

01 жовтня 2021 року в приміщенні малого залу Шумської міської ради, відбулись конкурси з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо земельних ділянок комунальної власності:

1) земельної ділянки, орієнтовною площею 1,8 га, яка розташована в м. Шумськ, вул. Українська, 61 б, для будівництва та обслуговування закладів освіти, угіддя – землі під соціально-культурними об'єктами, на якій розміщений Шумський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів – гімназія»;

2) земельної ділянки сільськогосподарського призначення– землі запасу, площею 0,8228 га, яка розташована за межами села Кордишів Кременецького району Тернопільської області;

3) земельної ділянки сільськогосподарського призначення – землі запасу, орієнтовною площею 9,943 га, яка розташована за межами села Цеценівка Кременецького району Тернопільської області;

4) земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності – землі резервного фонду, площею 3,4745 га, яка розташована за межами села Биківці Кременецького району Тернопільської області.

Участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо формування вище вказаних земельних ділянок взяли три учасники: Державне підприємство «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», Товариство з обмеженою відповідальністю «Регіональний земельно-кадастровий центр «Галицькі землі», фізична особа – підприємець Курбецький Сергій Михайлович.

Переможцем конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо земельної ділянки комунальної власності, орієнтовною площею 1,8 га, яка розташована в м. Шумськ, вул. Українська, 61 б, для будівництва та обслуговування закладів освіти, угіддя – землі під соціально-культурними об'єктами, на якій розміщений Шумський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів – гімназія» було обрано – Державне підприємство «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Переможцем конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності – землі запасу, площею 0,8228 га, яка розташована за межами села Кордишів Кременецького району Тернопільської області було обрано – Державне підприємство «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Переможцем конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності – землі запасу, орієнтовною площею 9,943 га, яка розташована за межами села Цеценівка Кременецького району Тернопільської області було обрано – Державне підприємство «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Переможцем конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності – землі резервного фонду, площею 3,4745 га, яка розташована за межами села Биківці Кременецького району Тернопільської області було обрано – Державне підприємство «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь