Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День усиновлення

Дата: 30.09.2021 09:23
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

30 вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято доброти та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Усиновлювачі заслуговують на велику повагу усього суспільства. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок держави та громади.

На сьогоднішній день на території громаді в 9 родинах виховуються 10 усиновлених дітей, ще 21 дитина перебуває на обліку з усиновлення служби у справах дітей.

В цей день хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним.

Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцної власної родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь