Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася XII сесія Шумської міської ради

Дата: 23.09.2021 13:02
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

23 вересня 2021 року відбулася XII сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

?Депутати розглянули питання щодо доцільності реалізації електронної петиції щодо забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів закладів освіти Шумської громади, які не відносяться до пільгових категорій населення.

На сесії було відзначено, що відповідно до законодавства усі діти пільгових категорій у закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади забезпечені безоплатним харчуванням за кошти міського бюджету (діти учасників АТО, з інвалідністю, малозабезпечені та ін.)

Врахувавши рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань, на сесії прийняли рішення не підтримати петицію щодо харчування дітей, які не відносяться до пільгових категорій, тобто батьки яких є самодостатніми.

Проте, внесли пропозицію розробити порядок безоплатного харчування дітей, батьки яких не спроможні оплатити їх харчування та які з об'єктивних причин не відносяться до пільгових категорій визначених законодавством, за рекомендацією старост та керівників навчальних закладів.

?Відповідно до законодавства в серпні поточного року зросла заробітна плата працівників органів місцевого самоврядування.

Міський голова запропонував внести зміни щодо умов оплати праці міського голови у сторону зменшення до рівня отримуваної заробітної плати, яка була до її збільшення передбаченого законодавством. Депутати підтримали цю пропозицію.

?Відповідно до рішення депутатів чисельність працівників міської ради зменшено на 8 штатних одиниць.

?Проголосували за внесення змін до структури та зменшення загальної чисельності працівників міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг».

?Проголосували за завершення приватизації шляхом викупу нежитлового приміщення колишнього дитячого садка у с. Шумбар. Також затвердили умови продажу стоматологічного відділення у м. Шумськ.

?Розглянуто декілька питань щодо діяльності КП «Шумськкомунсервіс»: затвердили Програму розвитку; надали дозвіл на укладення договору фінансового лізингу; передали на баланс основні засоби та встановили нормативи використання питної води.

?Депутати проголосували за внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік та прогноз бюджету на 2022-2024 роки.

?Депутати затвердили логотип Шумської громади та умови його використання.

?Також прийняли рішення щодо затвердження Положення про громадський бюджет, згідно якого подання заявок на конкурс розпочнеться 1 жовтня та триватиме до 31 жовтня.

?Найбільше питань розглянуто щодо врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина з них відхилено або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь