Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Третя річниця відкриття Інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 10.09.2021 13:01
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Інклюзивно-ресурсному центру у Шумській громаді уже 3 роки. Привітати колектив прийшли представники міської ради. Для креативного колективу подарунки також були незвичними: футболки з логотипом Центру та акваріум із золотими рибками.

Міський голова Вадим Боярський висловив слова вдячності колективу за надважливу роботу. Зазначив, що з часу відкриття ІРЦ зазнав лише позитивних змін, приємно чути вдячні слова від батьків вихованців Центру, які бачать прогрес у розвитку своїх дітей.

«Мрії дітей повинні здійснюватися. Дивлячись на яскраві золоті рибки, так і хочеться загадати три бажання, як у казці… Одне з яких, обов’язково буде про здоров’я для діток нашого центру», – сказала директор ІРЦ Олена Громяк.

За круглом столом, за чашкою чаю, обговорили плани щодо розвитку Центру. Ще не усі ідеї та проєкти реалізовані, проте колектив досить наполегливий та шукає будь-які можливості для їх втілення.

Довідково: Протягом 2021 року Центр отримав меблі (диванчики у приймальню, крісла-груші, парти), інтерактивний стіл, комплекти логопедичних інструментів, тренажери для фізичної реабілітації (бігову доріжку, дошку Євмінова). Здійснено капітальний ремонт даху будинку, у якому розташований ІРЦ. Планується реалізувати проєкт щодо облаштування інклюзивного класу «під відкритим небом».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь