Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2021 16:43
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Шумської територіальної громади. Захід зібрав освітян закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

З вітальним словом до освітян звернувся голова Шумської міської ради. Вадим Боярський привітав присутніх з Днем Незалежності України, початком 2021-2022 н.р., зазначивши, що аналіз показників розвитку освітньої галузі за попередній рік свідчить про позитивну динаміку: «Наше завдання організувати освітній процес в безпечному освітньому середовищі з урахуванням вікових особливостей, фізичного, психічного та інтелектуального розвитку дітей, їхніх особливих освітніх потреб. Створити якісно нову і конкурентно здатну систему освіти».

У програмі заходу були майстер–класи від кращих кухарів Бриківського, Биковецького НВК, Шумської ЗОШ І-ІІІст. №1 «Корисно, смачно і безпечно».

Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва та весь директорський корпус привітали новопризначених керівників закладів освіти Людмилу Калуш, Катерину Липку, Оксану Романюк та Сергія Задерійчука з призначенням на посаду за результатами конкурсу.

На завершення гурт «Бревіс» Шумської школи мистецтв створив святкову атмосферу і гарний настрій, які подарували музичну композицію. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь