Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

11 сесія

Дата: 06.08.2021 08:05
Кількість переглядів: 370

Про  затвердження  звіту  про виконання  бюджету  Шумської міської  територіальної  громади за  I півріччя 2021 року

    Пояснювальна записка про виконання міського бюджету за І півріччя 2021 рік

    Додаток

Про скасування рішень сесій Цеценівської сільської ради, Людвищенської сільської ради, Васьковецької сільської  ради, Вілійської сільської ради

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

   Додаток

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Вознюк Л.А.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Мельничук І.В.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Нікіфорчук Г.М.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Нікіфорчук М.Т.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Олексюк Г.І.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Процюка В.М.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Троцюка Б.В.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Ящука А.В.

Про уточнення рішення сесії від 14.07.2020 року №4406 «Про припинення права користування земельною ділянкою Мельничука В.Л.»

Про уточнення рішення сесії від 14.07.2020 року №4406 «Про припинення права користування земельною ділянкою Таращук І.М.»

Про уточнення рішення сесії від 14.07.2020 року №4406 «Про припинення права користування земельною ділянкою Швед Н.П.»

Про уточнення рішення сесії від 14.07.2020 року №4406 «Про припинення права користування земельною ділянкою Шушвар А.І.»

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Волянюку М.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дацюку О.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Долінському А.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ковальській Ю. М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мельничук О.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нагиналюку В.О.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Петручку Д.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сафанюку О.А.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сірук А.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цимбалюку В.Ю.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яремчук І.І.

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в селі Тилявка Кременецького району Тернопільської області

Про відмову у погодженні місця розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності 

Про внесення змін у рішення п’ятдесят третьої сесії сьомого скликання Шумської міської ради від 16 жовтня 2019 року №1278 

Про затвердження детального плану території земельної ділянки «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)» по вул. Українська, в с. Бриків, Кременецького району, Тернопільської області  

Про завершення приватизації шляхом викупу об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення колишнього дитячого садка 

Про внесення змін до програми профілактики діагностики та лікування рідкісних (орфанних) та інших хвороб на 2019 -2021 роки 

Про внесення змін до програми розвитку та підтримки КНП Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 -2023 роки 

Про надання дозволу на відчуження майна комунальної власності - нежитлового приміщення стоматологічного відділення

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Андріяшик М.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Атаманюку Р.Р.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Барану В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Барану В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бендію В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вознюку В.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вознюк Н.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Волянюку І.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Волянюку І.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Горбатюку В.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Дмитруку О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Добротвор А.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Захожій І.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Захожій Л.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кадуку О.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кащуку С.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Корянову І.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кудрявцевій А.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Липці О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Малику І.Ф.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нікіфорчук (Лемішевській) Н.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нагорному Ю.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нестеру В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нестер С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Охотник Л.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Пархом’юк І.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Пархом’юк І.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Подлесному Л.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Рижук Н.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Свідерській Л.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Степанець В.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Фаб’янчук С.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Федоруку П.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Якимчуку С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Якимчук Т.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Берг Оксані Ігорівні

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойчуку В.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Борговській В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вавринюк Г.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Волянюк В.Т.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Герасимчук В.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гордовській А.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Грабар М.Б.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гриняковій Л.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дацюк М.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дацюк С.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Журавському А.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Зубкевич В.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Зубкевич О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Каніщеву О.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Корзунецькій І.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Корзунецькій Н.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Маняку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Матвійчуку В.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Матвійчук Ю.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мельнику М.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мельничуку П.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мирончуку П.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нікіфорчук Г.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Олійнику В.Д.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пенкалі Н.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рибачук А.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степанець І.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тимощук Г.Ю.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Товканюку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Швецю Я.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шнайдрук О.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Іванову Миколі Михайловичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Іванову Миколі Михайловичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Іщук Г.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Аіфтінку К.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Андрійчуку Г.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Андрійчук О.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Арделян С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бабію Я.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Балагуді Д.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Беднарському С.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Беднарському С.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Беднарському С.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бельській Т.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бедній В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Берг В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Богуславському М.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бойко М.Т.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Буц О.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Буяновському І.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Виногородській Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Виногородському А.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вознюк Н.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вознюк Н.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гаврилюк Г.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Галюк М.Н.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гордовському П.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гук Н.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дзеруку В.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дмитруку А.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Доманюк Г.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Доманюку О.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дуга О.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дуд П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дуд П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дуд Т.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Задерій М.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Закруженецькій О.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Зарічній С.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Зарічному В.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Киричук З.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Козарику П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кошинському Ю.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кремінській С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кульчинському С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Леонову М.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Липці А.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Липчук А.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Макаревич С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Максим О.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Малищуку І.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Малищуку І.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мельничуку О.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мельничуку О.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мельничуку О.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мовчану В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Муляр Г.З.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Муляр М.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ніколайчуку О.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Нагиналюку В.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Осіпчуку Я.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Питулині Н.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Подвірній Р.Т.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Подвірному Р.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Присяжнюку В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Прончук Г.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Радчук Ю.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рижук В.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Романюк Г.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Руссу О.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Руссу О.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Самойленко О.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Сандуловичу І.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Смоляк А.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Собко Г.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Сокосюк В.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Стельмащук С.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тарнавському О.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тимощук Г.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Троцюку В.Х.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Троцюку В.Х.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Устичук Л.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Фінічуку В.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Хлопану В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Хом'яку М.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Цісарук В.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шергею П.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шкорубському В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Штурмі С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Щепановській О.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук В.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Релігійній організації «Парафія Іверської ікони Божої Матері» села Круголець Шумського району Тернопільської області Тернопільської єпархії ПЦУ    

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Москаленко В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Муляр Г.А

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Нетребчук В.Л.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нетребчук І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нікіфорчук Г.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нікіфорчуку М.Т.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Новаковській О.М. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Омельчуку І.Г.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Павлику Ю.І. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Папушко Л.Г. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Пелешок П.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петруку А.Р. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Поліщук Р.Д. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Поперечному І.А.  

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Попику М.Н. 

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Проценко А.В.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Проценко Н.Б.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Романюк В.М.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Савчук В.С.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Савчук Г.Ю.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Савчук Л.Я.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Савчук П.В. 

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Степанчук Борис Іванович

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Степанчук Марія Іванівна

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Тимощук Леонід Миколайович

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Тимощук Сергій Миколайович

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Томащук Софія Мефодіївна

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Трачук Ярослав Михайлович 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Тюлєнєвій В.І. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фасолько М.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федорук Л.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федюк О.Д.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фотюк В.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фотюк Л.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фотюк О.В. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фотюк Ю.В. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Черняк Р. В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чумак М.Я.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чумак О. М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швець Є.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швець О.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швець П.В. 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Штогун О.М.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь