Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання сесії Шумської міської ради

Дата: 28.07.2021 13:44
Кількість переглядів: 1099

28 липня 2021 року відбулося друге пленарне засідання десятої сесії Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

Депутати проголосували за внесення змін до бюджету Шумської міської ради на 2021 рік; затвердили передачу міжбюджетних трансфертів між міською радою та Великодедеркальською сільською радою. На сесії проінформували депутатів, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України (за рекомендаціями народного депутата Ігора Василіва) буде виділена субвенція з державного бюджету для реалізації проєкту з реконструкції даху Залісцівського НВК у сумі понад 2,7 млн грн.

Розглянуто декілька питань щодо проведення приватизації комунального майна, зокрема щодо приміщень стоматологічного відділення у Шумську, колишнього дитячого садка у с. Шумбар, та відміни проведення електронного аукціону щодо нежитлового приміщення у с. Велика Іловиця.

Найбільше питань стосувалися врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені або відкладено до наступної сесії для детального розгляду питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь