Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

6 сесія

Дата: 10.03.2021 13:01
Кількість переглядів: 246

 

Про  внесення змін до бюджету  Шумської міської територіальної громади на 2021 рік

    Додаток 1

    Додаток 2

    Додаток 3

    Додаток 4

Про внесення змін до  структури Шумської  міської ради, затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2020 року № 51

Про затвердження Програми подолання бездоглядності та безпритульності, профілактики правопорушень серед дітей різних категорій на 2021-2023 роки

Програма подолання бездоглядності та безпритульності, профілактики правопорушень серед дітей  різних категорій на 2021-2023 роки

Про створення опікунської ради при комунальному некомерційному підприємстві Шумської міської ради «Шумська міська лікарня»

Про створення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві Шумської міської ради «Шумська міська лікарня»

Про затвердження «Положення про комунальне некомерційне підприємство Шумської міської ради Шумська міська лікарня»

Про затвердження детального плану території земельної ділянки  с. Васьківці, вул. Дубенська, Шумського району, Тернопільської області для зміни цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)»

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на будівництво гаража в місті Шумську по вулиці І. Франка

Про відмову у надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вулиці Енергетичній  Шумського району Тернопільської області

Про відмову у надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вулиці Шевченка Шумського району Тернопільської області

Про відмову у надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вулиці Шевченка Шумського району Тернопільської області

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на будівництво гаража в місті Шумську по вулиці провулок Ринковий, 3

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Круголець Шумського району Тернопільської області

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на будівництво будинку садибного типу (дитячого будинку сімейного типу) в м. Шумську по вулиці Л. Українки

Про затвердження програми індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2021-2025 роки

    Цільова програма індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2021-2025 роки Шумської міської ради

      Пояснювальна записка

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Богдановій С. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бондар І. Ф.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бондаренко Т.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Боярчук Я.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Верещинська С. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Верещинський Г.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гутенюк В. М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гутенюк Р. І. та Гутенюк М. В.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гутенюк Р. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Данилюк О. П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Данилюк  С. О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дмитрук Ф. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ковальчук Я. Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кость А. П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кость А. П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кукуріка М. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Легенька А. П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Лістовський М. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ліщук А. С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Логан Г. Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Логан І. А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Лозовицька О.Д. та Заблоцький Д.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Лозовицька О.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Максим'юк М. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мартинюк О. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Музиченко В. Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Найдюк П. О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Олійник М. С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Панасюк М. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Петрук Л. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Пецик О. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Приступа Л. І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Присяжнюк В. К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рижук Є. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Родзінська З. А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рожко Г. Є.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рощенюк О. С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рудзінська М. С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Туаєв А. Б.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Туаєв А. Б.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Цезарук В. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Чугалінська С. Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Чугалінський В. В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шевело О. Є.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Якимчук А. Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Якимчук М.З.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук Я.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук Я.О.

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та безоплатній передачі у власність земельної ділянки Іщук З.В.

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та безоплатній передачі у власність земельної ділянки Лохвінській Н.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Божуку Р.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бойчуку Д.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вознюк Т.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Грицюк Я.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Дмитрук Т.Я.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кощуку М.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лохвінському О.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Марценюку В.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельничук Н.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельничук Н.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Назарчуку М.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Назарчук Г.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Німець Н.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ногасу О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Омелянчуку О.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Омелянчук С.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Панчук Н.Ф.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Пастеруку С.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Пасько М.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Прокоп’юку С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Прончуку В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стасюк І.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стельмащуку В.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Терещенко Г.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Швидко В.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шляпкіні О.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Євчій Г.М.

Про уточнення рішення сесії від 26 січня 2021 року №309 Шумської міської ради «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кучін М.Г.»

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Нагиналюку В.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Панасюк М.І.

Про уточнення рішення сесії від 19 жовтня 1993 року Кордишівської сільської ради Шумського району Тернопільської області «Про приватизацію земельних ділянок» Слободянюку М.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Супінській В.Й.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Фінічук Н.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Юхимчук З.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності в селі Залужжя, місті Шумськ Шумського району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь