Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

5 сесія

Дата: 10.02.2021 12:58
Кількість переглядів: 260

 

Про затвердження звіту про виконання Шумського міського бюджету за  2020 рік

        Додаток (Звіт про виконання міського бюджету)

      Пояснювальна записка про виконання міського бюджету за 2020 рік

 Про затвердження звіту про виконання Васьковецького сільського бюджету за  2020 рік

        Додаток (Звіт про виконання сільського бюджету)

     Пояснювальна записка про виконання Васьковецького  сільського бюджету за  2020 рік

Про затвердження звіту про виконання Вілійського сільського бюджету за 2020 рік

      Пояснювальна записка про виконання сільського бюджету за 2020 рік

      Додаток (Звіт про виконання сільського бюджету)

Про затвердження звіту про виконання Людвищенського сільського бюджету за 2020 рік

     Пояснювальна записка про виконання сільського бюджету за 2020 рік

     Додаток (Звіт про виконання сільського бюджету)

Про затвердження звіту про виконання Цеценівського сільського бюджету за 2020 рік 

      Пояснювальна записка про виконання сільського бюджету за 2020 рік

       Додаток (Звіт про виконання сільського бюджету)

Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Шумської міської ради

Про внесення змін до тендерного комітету Шумської міської ради

Про затвердження договору укладеного Шумським міським головою від імені Шумської міської ради

Про  затвердження передавальних актів та прийняття на баланс  Шумської міської ради  проектно-кошторисної документації

Про передачу визначених  закладів охорони здоров’я  із комунальної власності  Шумської міської ради у комунальну власність Кременецької міської ради

Про зміну назви та затвердження у новій редакції статуту Публічної бібліотеки Шумської міської ради

Про внесення змін до структури Шумської міської ради, затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2020 року № 51

Про перейменування та затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти комунальної власності Шумської міської ради

Про  безкоштовну  передачу КП  «Шумськкомунсервіс» запасів

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Шумську, по вул. Круголецька

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для зміни цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Бриків

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Шумської міської ради на 2021-2023 роки

    Програма охорони навколишнього природного середовища Шумської міської ради на 2021-2023 роки

Про відмову в наданні дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швець Т.Ф.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Барабаш Г.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Білоокому О.О.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вайдич В.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нечипорук П.А.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Новак Г.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Фущуку В.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чугалінському В.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Штурмі М.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Якушевському В.О.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Бугай Р.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вітруку В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вітрук У.К.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаврилюку В.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаврисюку Б.Є.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаврисюку Ю.Б.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гнилицькому М.Я.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Данильчук Н.О.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ізерській М.Г.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ізерському М.Л.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Іщуку В.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Карпюку І.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Клапчук Р.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кравчуку М.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Липовому І.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Марценюку В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Марчуку Ю.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Міщенко Ф.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панасюк З.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петруку П.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петруку-Попику А.Н.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Рудзінському Ф.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Стельмаху В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федоруку М.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федорук Н.Я.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федусь О.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швецю Л.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойчук В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Герасимчуку М.О.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Лесик С.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Мулярчук В.Г.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Стецюку І.М.

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Андріїшину М.П.

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Біднюку В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки Андріїшину М.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Андріїшину М.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Василюк Г.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Василюку О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гнатів В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гнатів Н.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Головчуку Ю.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Грицюку Д.Ю.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гурі Г.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Данилюку Б.Д.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Івашенюку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Козачуку М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кошубінській І.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Левчук В.Я.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лис Н.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Літвінчук Л.З.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Літвінчук М.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельничуку М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Павлюк Л.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поліщуку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поліщук З.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Помельничій В.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поперечній Т.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поперечному Я.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Прокоп’юк Н.Т.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Рибачук Н.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Романюку С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Тимчуку В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Фещук В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Фещук Т.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шкабарі І.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шліхті О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шушкевичу П.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ящук В.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки Дільному І.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Бацак О.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вишомірському І.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вознюку В.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вознюку Г.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Волянюку Б.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гайдуку П.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гарбар Л.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гарбар М.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Герасимчук Г.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Герман Ю.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гоц Н.Т.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гоц Н.Т.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гоц С.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Затворонюку М.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кмітюку М.У.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ковальчуку М.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кодьман К.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кодьман К.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кузьмич Г.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Левчунь М.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Літвінчуку В.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Літвінчук Л.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Літвінчук Ф.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мандзюку М.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Мандзюку М.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Наконечній Н.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Наконечному В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ніколюку М.Б.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ніколюк Ю.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Омельчук Л.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Панасюк М.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Панасюку Р.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Пилипчук В.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Подвірній І.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Подвірній І.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Полон Г.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Прокопчуку В.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Прокопчуку В.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Радчуку С.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Решетніку А.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рижому П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Синюк І.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Синюк І.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Скоропадюк Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Слюсарчуку В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Смусенко З.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Собчук В.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Собчуку Р.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Соколову С.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Соколову С.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Стельмащуку М.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Стельмащуку М.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тимощуку С.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тимощук Т.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Філінському В.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Цісарук Л.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Цісарук С.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Цісарук У.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шергей Г.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шергей Г.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шпортун Л.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шпортун Л.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Якимович О.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Якимовичу П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ямпольському В.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук Т.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва Гаврилюку Д.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойко М.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вайдичу В.Ф.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вайдичу І.А.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вайдичу І.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вайдичу Ф.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ванжула Н.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Коханюк О.С.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Поліщук Т.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Помельничому А.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стадник Л.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Фінічук Н.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чуйко О.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чуйко С.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шліхти А.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ярмолюк Н.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойчуку В.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горбатюку Д.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Осіпчуку В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остапчуку І.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Павлюку М.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Панило А.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Попків І.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Резецькому В.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рижуку М.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стаднику В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Троцюку О.Б.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вознюк В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Герману Ю.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кожан М.З.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Максим’юку М.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Моначин Г.Д.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Моначин М.Г.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Поліщук Н.Л.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Стасюку П.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Стельмаху В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Яремчук Т.М.

Про уточнення рішення сесії від 21.08.2020 року №4589 Шумської міської ради «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Манзюк Т.В.»

Про уточнення рішення сесії від 03.03.2020 року №3865 Шумської міської ради «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ніколайчук І.Р.»

Про уточнення рішення сесії від 12.09.2013 року №948 Шумської міської ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Палащук С.П.»

Про уточнення рішення сесії від 21.10.2020 року №5009 Шумської міської ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФГ «Беріжок»

Про уточнення рішення сесії від 21.10.2020 року №5007 Шумської міської ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФГ «Беріжок»

Про уточнення рішення сесії від 21.10.2020 року №5006 Шумської міської ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Янюку А.І.»

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Бліндер Н.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Власовій Н.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гайсіну І.К.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Задерейчук О.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Павлюк О.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панасюк А.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панасюку А.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Банах М.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Божуку Р.В.

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Уборській О.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Збаражській І.В.

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Стіжок Шумського району Тернопільської області ПрАТ «Київстар»

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ніколюку В.О.

Про відмову передати безоплатно у власність земельну ділянку Петрук М.С.

Про припинення права користування земельною ділянкою Шумським РАЙСТ

Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації

Про уточнення рішення сесії від 26.02.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Андрійчук Г.П.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь