Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

4 сесія

Дата: 15.01.2021 12:56
Кількість переглядів: 407

 

Про  затвердження  Положення  про порядок преміювання працівників Шумської міської ради на 2021 рік

Про затвердження старости

Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій на старост Шумської міської ради

План діяльності  Шумської  міської ради  з підготовки проектів регуляторних актів  на 2021 рік

Про внесення змін до бюджету Шумської міської територіальної громади на 2021 рік

    Додаток 1

    Додаток 2

Про передачу міжбюджетних трансфертів між Шумською міською радою та Тернопільською обласною радою

     Додаток до рішення

Про припинення в результаті реорганізації шляхом приєднання комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради «Шумський центр ПМСД» до комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради «Шумський міський центр ПМСД»

Про реорганізацію Шумської централізованої  бібліотечної системи

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в центральній частині м. Шумськ

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Васьківці, Кременецького р-ну по вул. Дубенська

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Вознюк В.М.)

Про відмову наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Медику О.Г.

Про відмову наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Помельничому А.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дільному І.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ковальчуку А.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ухач О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Швед В.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (с. Шумбар)

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (с. Цеценівка)

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (м. Шумськ)

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (м. Шумськ)

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (с. Жолобки)

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВАТ «Тернопільобленерго» (с. Биківці)

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Андрійчук Г.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Бойко Г.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дуга О.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Комаревич Л.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кучін М.Г.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нагиналюку В.О.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Трачуку І.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чудак С.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Янушкевич Н.Л.

Про уточнення рішення сесії від 04.06.1993 року Биковецької сільської ради «Про розгляд заяв від громадян села Биківці на приватизацію земельних ділянок»

Про уточнення рішення сесії від 02.06.1993 року Суразької сільської ради «Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам села Сураж, Ходаки»

Про припинення права користування земельною ділянкою Шумського КСЛМП «Волинь»

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойчук Л.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дрегало-Соколовській Н.Ю.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Радчук О.А.

Про затвердження технічної документації  із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Денищук Л.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Василюку А.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Дудару Т.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нізбрицькому В.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Чугалінському В.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Швець А.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Курило М.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Марцинюк О.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Присяжнюку В.Є.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Філіпюку Д.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Філіпюку Ю.О.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гарбуз В.М. 

Про відмову в затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та безоплатній передачі у власність земельної ділянки Івашенюк Д.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь