Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбудеться засідання сесії міської ради VIII скликання

Дата: 22.07.2021 11:45
Кількість переглядів: 1353

28 липня 2021 року (середа) о 10:00 год. у залі засідань (приміщення ЦНАПу) відбудеться друге пленарне засідання десятої сесії Шумської міської ради VIII скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження договору №5 про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів між сільським та міським бюджетами на 2021 рік.

2. Про внесення змін до бюджету Шумської міської територіальної громади на 2021 рік.

3. Про затвердження розпорядження міського голови (щодо приватизації комунального майна шляхом викупу, с.Шумбар).

4. Про відміну електронного аукціону (з продажу об’єкта малої приватизації, с.Велика Іловиця).

5. Про включення нового об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Шумської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році (стоматологічне відділення).

6. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва індивідуального гаража 1).

7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва індивідуального гаража 2).

8. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва індивідуального гаража 3).

9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва індивідуального гаража 4).

10. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва торгово-офісної будівлі 1).

11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва торгово-офісної будівлі 2). 

12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області (Подолянюку В.П. для будівництва торгово-офісної будівлі 3).

13. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в селі Залісці Кременецького району Тернопільської області (Демчук О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку).

14. Про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради.

15. Різне.

  15.1 Про затвердження Кодексу етики депутата Шумської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь