Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання Х сесії Шумської міської ради

Дата: 13.07.2021 14:10
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

13 липня 2021 року відбулася десята сесія Шумської міської ради під головуванням міського голови Вадима Боярського.

Депутати проголосували за встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік. Внесли зміни до бюджету Шумської міської ради на 2021 рік, затвердили передачу міжбюджетних трансфертів між міською радою та Тернопільською обласною радою для централізованого придбання ноутбуків для педагогічних працівників.

Внесли зміни до Програми «Молодь Шумщини», зокрема збільшили фінансування на розвиток пластового руху та проведення спортивних заходів. Також підтримали зміни до Програми проведення культурно-масових заходів у зв’язку із об’єднанням відзначення у 2021 році Дня громади та Дня Незалежності України. Збільшили суму для проведення святкування на 100 тис. грн.

Розглянуто декілька питань щодо діяльності КП «Шумськкомунсервіс»: звільнення від платного аудиту та надання дозволу на продаж екскаватора, через незадовільний технічний стан транспортного засобу.

Внесли зміни до штатного розпису Шумської міської ради, зокрема добавили 1 штатну одиницю у відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, що пов’язано із збільшенням обсягу роботи відділу через значну кількість звернень громадян щодо земельних питань.

Дискусійними були питання про врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань. Також депутати проголосували за створення комісії з обстеження будівель та споруд.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь