Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання VІІІ сесії Шумської міської ради

Дата: 27.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

27 травня 2021 року відбулася VІІІ сесія Шумської міської ради VIII скликання під головуванням міського голови Вадима Боярського. 

Депутати міської ради проголосували за рішення про включення об’єктів до переліку об’єктів комунальної власності Шумської міської ради, які підлягають приватизації у 2021 році, зокрема інфекційне відділення та складські приміщення. Утворили аукціонну комісію з продажу об’єктів комунальної власності. 

Затвердили звіт про виконання бюджету Шумської міської ради за І квартал 2021 року та договір про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів.

Прийнято рішення про реорганізацію Шумського ліцею та Шумського НВК - гімназії. Також підтримали рішення про пониження ступеня Стіжоцького НВК «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», проте з доповненнями про можливість відміни рішення у разі збільшення кількості учнів. Тому депутати затвердили «Програму придбання житла багатодітним сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах». Міською радою розглядається питання щодо придбання будинку у с. Стіжок для багатодітної родини.

Розглянуто декілька питань у сфері медицини: затвердили Фінансовий план КНП міської ради «Шумська міська лікарня» на 2021 рік; внесли зміни до програми профілактики, діагностики та лікування рідкісних (орфанних) та інших хвороб. 

Дискусійними були питання про врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь