Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

8 сесія

Дата: 17.05.2021 15:24
Кількість переглядів: 495

 

Рішення "Про затвердження звіту про виконання бюджету Шумської міської територіальної громади за I квартал 2021 року"

  Пояснювальна записка про виконання  бюджету Шумської міської територіальної громади за І квартал 2021 року

    Додаток до звіту

Про внесення змін до бюджету Шумської міської територіальної громади на 2021 рік

   Додаток 1

   Додаток 2

   Додаток 3

   Додаток 4

Про затвердження договору №3 про передачу та прийняття міжбюджетних  трансфертів між сільським та міським бюджетами на 2021 рік

Про затвердження договору про передачу  міжбюджетних трансфертів на 2021 рік між Тернопільською обласною радою та Шумською міською радою

Про затвердження звітів про оцінку комунального майна

Про створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на базі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради

Про затвердження переліку та вартості платних медичних послуг (тарифи), які надає КНП Шумської міської ради «Шумська міська лікарня»

     Перелік платних послуг

     Тарифи на медичні послуги

     Додаток Перелік та вартість платних медичних послуг (тарифи)

    Додаток Тарифи стоматологія та ортопедія

Про затвердження Фінансового плану комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради «Шумська міська лікарня» на 2021 рік

      Фінансовий план підприємства

Про затвердження міської програми підтримки комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради «Шумська міська лікарня» на 2021 рік

Про звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення до спрощеного механізму призначення населенню субсидій на житлово-комунальні послуги

Про утворення аукціонної комісії  з продажу об’єктів комунальної власності (малої приватизації) Шумської міської територіальної громади та затвердження Положення про неї

Про надання дозволу на відчуження майна комунальної власності – 1/2 будівлі нежитлового приміщення

Про надання дозволу на відчуження майна комунальної власності – нежитлового приміщення колишнього дитячого садка

Про реорганізацію Шумського ліцею шляхом його приєднання до Шумського НВК «загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів – гімназія» та перейменування в Шумський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Шумської міської ради

Про затвердження Програми придбання житла багатодітним сім’ям, що опинились в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги та підтримки на 2021 рік

Про включення об’єктів до переліку об’єктів комунальної власності Шумської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році

Про  внесення змін до рішення сесії міської ради від 24 грудня 2020 року №72 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Шумської міської ради на 2021 рік»

Про внесення змін до програми профілактики діагностики та лікування рідкісних (орфаних) та інших хвороб на 2019 -2021 роки

Про пониження ступеня Стіжоцького навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Про організацію діяльності уповноваженої особи (осіб) Шумської міської ради

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в місті Шумську по вулиці І. Франка

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в місті Шумську провулок Ринковий, 3

Про затвердження детального плану території земельної ділянки «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на вул. Перемоги, с. Круголець, Шумського району, Тернопільської області

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва базової станції стільникового зв’язку ПРАТ «КИЇВСТАР» в селі Стіжок Кременецького району Тернопільської області

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в селі Бриків Кременецького району Тернопільської області

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Данилюк Г.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кравець О.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Швед Н.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Швед Н.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яворському В.Є.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Божук Л.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бойко А.О.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Грицюк В.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Грицюк З.Г.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Коваль М.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мартинюку Є.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Омелянчук Р.Л.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Петров А.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок ДНЗ «Шумське ПТУ»

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки СОРК «Рибальський рай»

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чолинцю В.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Балагуді І.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Боднійчуку М.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Васін Л.Е.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гаврилюку С.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Герасимчуку П.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Горобенко Л.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гуменюк А.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гуменюк А.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гуменюку І.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гуменюку І.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дужик В.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дужик В.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Золотуну С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ільчук Г.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кащук Г.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кирея Г.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ковалю М.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Корольчук Т.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Королюку В.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кравчук О.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кратасюку В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Куперу М.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кухаруку В.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кухаруку В.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кухарук В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кухарук Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кухарук Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Кушніруку А.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Лозовицькій Г.І., Лозовицькому Т.В., Поліщук О.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Максим’юку М.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Марценюку В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Нечипорук Н.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Нікіфорчуку Г.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Павлишин Н.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Пелешку М.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Пелешку М.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Петрочуку П.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Радецькій Н.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Скибіцькій С.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Скибіцькій С.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Соболевській Д.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Соболевському М.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тарнавській Н.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тракало М.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Федусь О.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Фінічуку В.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шатрову С.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шергей Т.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шкорубському В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Юрчук Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчук Н.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчуку Є.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Яремчуку М.Є.

 

 

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Ізерському Юрію Михайловичу

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Ізерському Юрію Михайловичу

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки що передається в оренду  Стасишині Людмилі Василівні

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  для обслуговування нежитлових приміщень в с.Соснівка,  вул.Центральна, 65а

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  для обслуговування нежитлових приміщень в с.Соснівка,  вул.Центральна 

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  для обслуговування нежитлових приміщень в с.Бірки,  вул.Широка, 67б

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Бай Ліні Дмитрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитрук Оксані Володимирівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Лесику Василю Володимировичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лотоцькій Ірині Лук’янівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Павлік Марії Олексіївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Павліку Юрію Васильовичу 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панасюку Віктору Олексійовичу 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Поліщук Наталії Леонтіївні 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Попенковій Юлії Семенівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Присяжнюк Катерині Петрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Присяжнюк Марії Павлівні 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Сівцовій Любові Василівні 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Терещуку Сергію Петровичу 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Цісаруку Андрію Феодосійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Цісарук Вірі Гаврилівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Швецю Олександру Іллічу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Андрощуку Віктору Григоровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Боярчук Наталії Михайлівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Боярчук Раїсі Борисівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ваврисюк Людмилі Зіновіївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Верещинській Тамарі Василівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Верещинському Василю Михайловичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Верещинському Михайлу Федоровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гайдуку Панасу Мефодійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гладунець Марині Максимівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гордовській Ларисі Павлівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гордовському Анатолію Миколайовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Деньчуку Василю Лаврентійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитренку Василю Анатолійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитруку Ігору Петровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитруку Олександру Ростиславовичу 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитруку Сергію Ігоровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Довгалюку Ігору Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дорошкевич Надії Іванівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дулібі Іванні Сергіївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Жомір Василю Григоровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Жомір Лесі Борисівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Задерейчук Олегу Леонтійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Задерейчук Олені Володимирівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Зозуляк Анатолію Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Зозуляк Галині Павлівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Йонтко Руслану Олександровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Івановій Галині Григорівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Каплун Леоніду Семеновичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Каплун Лідії Григорівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Каплун Сергію Леонідовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кашпар Олені Владиславівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Киричук Зої Антонівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ковальчук Оксані Ігорівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Колесніковій Людмилі Миколаївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Колеснікову Анатолію Миколайовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кучак Миколі Петровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Липчук Галині Миколаївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Марчук Галині Семенівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Матлак Вірі Петрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мельник Галині Мирославівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мельничуку Ростиславу Лукичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мулярчуку Петру Борисовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Муль Наталії Василівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ніколюк Галині Павлівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Павлюку Олександру Леонтійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панасюку Дмитру Богдановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Пахолюку Анатолію Савовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петрович Оксані Василівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петрович Павлу Матвійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Петруку Леоніду Васильовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Плетюку Павлу Васильовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Плетюк Софії Олександрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Романюку Юрію Анатолійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сандуловичу Івану Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Слободянюку Руслану Петровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сокосюк Юлії Іванівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Терещук Галина Феодосіївна

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Терида Неоніла Василівна

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Терида Юрій Антонович

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Томчук Марія Олександрівна

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Троцюк Яків Степанович

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Устичук Лілія Анатоліївна

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Федоруку Тимофію Савер'яновичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Хмарна Людмила Андріївна

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Хом'як Іван Григорович

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Хорошун Андрію Васильовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Цісарук Вікторії Олександрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чумак Іову Полікарповичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чумак Кіндрату Герасимовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шергей Альбіні Альбінівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шергею Петру Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шмируку Роману Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шмирук Софії Василівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шнайдруку Віталію Михайловичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Юзюк Людмилі Анатоліївні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Яремчуку Юрію Кузьмичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ярмолюк Вірі Дмитрівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ясен Зої Михайлівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ясин Володимиру Романовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ясько Галині Яківні

Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Шергею Петру Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Яцюк Ганні Семенівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Про відмову в наданні дозволу виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості» Павлюку Миколі Івановичу

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ПАП «Каменяр»

Про відмову в уточнення площ земельних ділянок Кондратюк Наталії Микитівні» 

Про відмову в уточнення рішення сесії від 23.03.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ніколайчук Олені Дмитрівні»  

Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Антонюка Ананія Миколайовича

Про припинення права користування земельною ділянкою для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) яка перебувала у користуванні Вознюка Анатолія Петровича

Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Вознюка Ярослава Петровича

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Княжевої Євгенії Матвіївни

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Кузьменка Сергія Миколайовича

Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Момотюк Антоніни Володимирівни

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Левченко Ніни Анатоліївни

Про відмову в наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Йонтко Руслану Олександровичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бензелю Андрію Анатолійовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Войцещуку Ігорю Петровичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Головач Аллі Михайлівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  Горобець Галині Григорівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Єзерському Сергію Євгеновичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Івіну Сергію Олександровичу 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Киреї Галині Дмитрівні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь