Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання VІІ сесії Шумської міської ради

Дата: 27.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

27 квітня 2021 року відбулася VІІ сесія Шумської міської ради VIII скликання під головуванням міського голови Вадима Боярського. 

Депутати міської ради проголосували за рішення щодо комунального майна: затвердили Положення про порядок відчуження майна; затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2021 році та підтримали питання щодо розподілу повноважень при передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності громади.

Підтримали рішення про передачу КНП міської ради «Шумська міська лікарня» системи ультразвукової діагностики, яка перебувала на балансі КНП «Шумський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Затвердили «Програму сприяння Кременецькому міськміжрайонному відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» щодо зміцнення матеріально-технічної бази лабораторних підрозділів на 2021-2025 роки».

Розглянуто декілька питань у сфері освіти та культури: затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти; перейменування та затвердження Статутів клубних закладів, музеїв та централізованої бібліотечної системи; реорганізація комунального закладу «Шумська централізована бібліотечна система» шляхом приєднання до Публічної бібліотеки Шумської міської ради; організація роботи з ведення обліку дітей шкільного віку та учнів.

Депутати міської ради затвердили договір про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів у галузі соціально-культурної сфери на 2021 рік між Шумською міською радою та Кременецькою районною радою та підтримали внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.

Дискусійними були питання про врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь