Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

VІ сесія Шумської міської ради VIII скликання

Дата: 23.03.2021 16:48
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

23 березня 2021 року відбулася VІ сесія Шумської міської ради VIII скликання під головуванням міського голови Вадима Боярського. У засіданні взяли участь народний депутат України Ігор Василів, депутат обласної ради Денис Милий та голова Кременецької РДА Віталій Кудлак.

Депутати міської ради проголосували за внесення змін до структури Шумської міської ради, зокрема введено у штатний розпис служби у справах дітей посаду «головний спеціаліст-бухгалтер».

Затвердили «Програму подолання бездоглядності та безпритульності, профілактики правопорушень серед дітей різних категорій на 2021-2023 роки». Також проголосували за програму організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру, затвердили перелік робіт на 2021 рік. Центр зайнятості спільно з установами міської ради пропонуватимуть безробітним мешканцям певний перелік робіт у населених пунктах громади, в тому числі роботи з благоустрою територій, оплата за які буде здійснюватися з міського та державного бюджету.

Депутати прийняли рішення щодо передання 2 транспортних засобів від КУ «Центр надання соціальних послуг» для КП «Шумськкомунсервіс», які отримали внаслідок ліквідації районного територіального центру соціального обслуговування.

Розглянуто декілька питань у сфері медицини: завершення процедури реорганізації КНП Шумської міської ради «Шумський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»; внесено зміни до програми профілактики, діагностики та лікування рідкісних (орфанних) та інших хвороб на 2019-2021 роки; проголосували за створення Опікунської та Спостережної рад при КНП Шумської міської ради «Шумська міська лікарня».

Прийнято рішення про внесення змін до бюджету Шумської міської територіальної громади на 2021 рік, зокрема збільшено обсяг доходів загального фонду міського бюджету на 2021 рік на 71630 грн. за рахунок субвенції з місцевого бюджету.

Депутати проголосували за утворення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території міської ради.

Дискусійними були питання про врегулювання земельних відносин та містобудівної діяльності. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії або відкладено прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Наприкінці засідання виступив народний депутат України Ігор Василів, який розповів про налагоджену співпрацю із Шумською міською радою та про проєкти, які плануються реалізувати на території громади у 2021 році.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь