Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання робочої групи щодо погашення заборгованості з податків і зборів

Дата: 05.03.2021 15:31
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

Сьогодні під головуванням міського голови Вадима Боярського відбулося засідання робочої групи щодо запобігання фактів ухилення та погашення заборгованості з податків і зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету, з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, розширення бази оподаткування та виявлення резервів до місцевого бюджету. У нараді взяли участь керівники установ та структурних підрозділів Шумської міської ради та району.

У ході засідання члени робочої групи узгодили подальший план дій щодо проведення заходів спрямованих на погашення заборгованості з податків та проведення роз’яснювальної роботи серед юридичних та фізичних осіб щодо дотримання ними вимог чинного законодавства в частині сплати податків та зборів.

Заплановано серед суб’єктів господарювання проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання соціальних гарантій, недопущення виплати заробітної плати менше рівня мінімальної заробітної плати, необхідність офіційного оформлення трудових відносин та ймовірність соціальних ризиків для громадян, які не легалізовують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно. Також в громаді запроваджено посаду інспектора з питань праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь