Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Міський голова здійснив візити у 3 сільськогосподарські підприємства

Дата: 02.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

У понеділок відвідав ТОВ «Агроюніт Захід» у с. Рохманів, яке в основному спеціалізується на розведенні свиней, на даний час налічує 9 тис. голів. Відзначив, що підприємство є одним з найбільших платників податків у громаді, яке забезпечує жителів 60 робочими місцями. Міський голова висловив щиру вдячність керівнику підприємства Костюку Ігорю за те, що «Агроюніт Захід» є постійним спонсором футбольної команди сіл Обич-Залісці.

Також здійснив візит у фермерське господарство «Павлюків» у с. Соснівка, яке обробляє понад 600 га землі та спеціалізується на розведенні ВРХ молочних порід.

У вівторок здійснив візит у ТОВ «Шумськ Агро», яке розташоване у сусідній Великодедеркальській громаді. Представники міської ради ознайомилися із роботою підприємства, обговорили перспективи та проблеми подальшого розвитку рослинництва та тваринництва господарства.

Вадим Боярський вручив подяку керівникам сільськогосподарських формувань за вагому допомогу у розчищенні доріг від снігу. Зі своєї сторони голова громади наголосив, що міська рада буде надавати підтримку й допомогу підприємствам в межах своїх повноважень для їх розвитку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь