Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

V сесія Шумської міської ради VIII скликання

Дата: 25.02.2021 17:02
Кількість переглядів: 1457

25 лютого 2021 року відбулася V сесія Шумської міської ради VIII скликання під головуванням міського голови Вадима Боярського.

Начальник фінансового управління Галина Кирея ознайомила присутніх із звітами про виконання міського та 4 сільських бюджетів (Васьковецького, Вілійського, Людвищенського та Цеценівського) за 2020 рік. Депутати проголосували за внесення змін до складу тендерного комітету Шумської міської ради.

Затвердили Програму охорони навколишнього природного середовища Шумської міської ради на 2021-2023 роки. Вона стосується фінансування заходів щодо покращення якості питної води,  охорони та раціонального використання земель, покращення санітарно-екологічного стану водних об’єктів та поводження з твердими побутовими відходами на території громади.

Проголосували за перейменування та затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти комунальної власності міської ради. Також змінено назву «Шумська централізована система публічно-шкільних бібліотек» на назву «Публічна бібліотека Шумської міської ради» та затверджено статут Публічної бібліотеки. 

Депутати затвердили перелік об’єктів комунальної власності міської ради. Даним рішенням визнали балансоутримувачами та закріпили майно за комунальними підприємствами, установами, закладами та організаціями Шумської міської ради. На сесії міської ради розглянуто понад 200 земельних питань, частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії.

Голова Районної громадської організації ветеранів та пенсіонерів України Костянтин Самойлович представив проект Положення про звання «Почесний громадянин Шумщини». Дане звання буде вищим визнанням заслуг перед громадою та його жителями. Положення затвердили із внесеними змінами, за які проголосувати депутати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь