Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 14:55
Кількість переглядів: 855

 

15 лютого ми віддаємо шану солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок, беручи участь у бойових діях у різних, розкиданих по всьому світу, країнах.

   Фото без описуЗ глибокою шаною згадуємо сьогодні всіх, хто загинув під час виконання свого військового обов'язку за межами України. Та з особливим болем тих, хто не повернувся з війни. У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

   Минають роки, та й досі не притупилися душевні страждання від втрат у рідних, у колишніх воїнів-інтернаціоналістів, які бережуть пам'ять про події тих років та своїх бойових побратимів. І там, на Сході України, колишні афганці знову на передовій. Вони завжди були і залишаються прикладом відваги і справжньої мужності.

Пам’ятати про подвиг тих, хто сьогодні не з нами, турбуватися про тих, хто втратив своє здоров’я у страшних війнах, – це вже наш святий обов’язок. Не залишаймося осторонь «афганських» проблем, підтримуймо та допомагаймо нашим захисникам.

Фото без описуСьогодні, біля пам’ятного знаку «Воїнам Афганцям» відбувся мітинг- реквієм «Час і досі не загоїв рану – цей вічний біль Афганістану». Заступник міського голови Олександр Макаревич привітав присутніх із святом та висловив щирі співчуття родинам загиблих  воїнів-інтернаціоналістів.

Нехай на Україну повернуться довгоочікувані  мир та спокій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь