Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання молодіжної ради: план роботи на 2021 рік

Дата: 22.12.2020 08:15
Кількість переглядів: 1456

Фото без опису

21 грудня відбулося засідання Молодіжної ради при міській раді. Голова ради Ірина Репецька познайомила міського голову Вадима Боярського із членами організації та підвела підсумки проведених заходів у 2020 році. Основний акцент діяльності був спрямований на благодійність, екоактивність, культурно-масову роботу, проведення заходів спільно із ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» (у рамках співпраці із DOBRE). У зв’язку із впровадженням карантинних обмежень не вдалося реалізувати частину заходів, які вимагали більшої кількості залучених людей.

Вадим Боярський запропонував змінити формат активізації молоді, з перспективою їх залучення до прийняття важливих рішень у громаді, участі у засіданнях сесій, комісій. Міський голова наголосив на всебічній підтримці у діяльності молоді. Збори пройшли активно, з ідеями та пропозиціями щодо подальшої роботи. Головний акцент у діяльності спрямовано на внесення нестандартного підходу у проведенні заходів.

Молодіжна рада у 2021 році планує активізувати свою діяльність. Тому, якщо Вам від 14 до 35 років і хочете змінити Шумську громаду: Молодіжна рада чекає саме на Вас. Додаткова інформація за телефоном: 0961035781 (Лариса).

Давайте, змінювати свою громаду разом!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь