Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Кубок Шумського району з футболу: фінал

Дата: 14.11.2020 14:30
Кількість переглядів: 2594

Фото без опису

Переможцем та власником кубку стала команда «Агроюніт-Захід» Обич-Залісці, яка четвертий рік поспіль виграє кубок району.

У п’ятницю, 13 листопада 2020 року, відбулася фінальна гра кубка Шумського району з футболу, у якому взяли участь 6 команд. У фіналі зустрічалися команди Шумської громади: «Агроюніт-Захід» Обич-Залісці та ФК «Шумськ». Перший тайм гри пройшов з результатом 1:0 на користь господарів поля. Проте, у другому таймі команді суперників вдалося зрівняти гру та перевести її в овертайм. У серії пенальті команда Обич-Залісці перемогла з рахунком 4:2.

На жаль, через посилення карантинних обмежень фінальну гру не можна було провести у вихідні дні, проте це не завадило багатьом вболівальникам прийти на футбольне поле і активно підтримати свої команди.

Голова Шумської районної федерації футболу Олег Ковальський та міський голова Володимир Плетюк привітали переможців. Відзначили грамотою «Найкращий воротар» гравця команди «Агроюніт-Захід» Панасюка Валерія, який протягом усього сезону проявив себе як надійний голкіпер, неодноразово виручав команду Обич-Залісці та був незамінним гравцем. Також вручили грамоту «Найкращий гравець» Корянову Артуру (ФК «Шумськ»), який показав найрезультативнішу гру.

Шумська міська рада щиро дякує усім командам за насичений футбольний період, прекрасні емоції і вітає команду «Агроюніт-Захід» Обич-Залісці із черговою перемогою!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь