Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вітання працівникам соціальної сфери України!

Дата: 30.10.2020 14:19
Кількість переглядів: 1614

Фото без опису

 


Традиційно, у першу неділю листопада відзначють прфесійне свято працівники соціальної сфери України.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим співвітчизникам. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Сьогодні міський голова Володимир Плетюк також привітав соціальних працівників КУ «Центру надання соціальних послуг» Шумської міської ради з професійним святом:

«Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя. 

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, сім'ї учасників АТО, тимчасово переселених українських громадян, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Від щирого серця хочу привітати із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери!», – побажав Володимир Євгенович.

 

Щиро вітаємо соціальних пацівників – тих людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь