Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вітання із Днем автомобіліста і дорожника

Дата: 25.10.2020 10:43
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 

Щиро вітаємо з Днем автомобіліста всіх, чиє життя пов'язане з дорогою: водіїв, будівельників доріг, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаємо всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів. Саме від вашого професіоналізму та майстерності забезпечується якість виконання пасажирських перевезень, своєчасність здійснення рейсів та розвиток галузі в цілому.

Цей день має об’єднати всіх українців, тому що дороги об’єднують нас. Вони з’єднують нас із рідними і близькими людьми, об’єднують міста, країни, народи.

Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!

 

З повагою,

міський голова Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь