Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ІІІ пленарне засідання 62 сесії Шумської міської ради

Дата: 22.10.2020 09:03
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

21 жовтня 2020 року відбулося ІІІ пленарне засідання 62 сесії Шумської міської ради під головуванням секретаря міської ради Людмили Павленко. На сесію окрім депутатів були запрошені в.о. старост та представники ЗМІ.

Прийнято рішення про затвердження звіту про виконання Шумського міського бюджету за 9 місяців 2020 року, інформувала Кирея Галина, начальник фінансового управління міської ради. Згідно з яким виконання: - по загальному фонду – по доходах в сумі 101400,9 тис. грн., і по видатках в сумі 95674,3 тис. грн; - по спеціальному фонду – по доходах в сумі 3888,6 тис. грн., і по видатках в сумі 3699,8 тис. грн.

Також розглянули питання про внесення змін до Шумського міського бюджету на 2020 рік. Зокрема одним з пунктів було: збільшити обсяги доходів загального фонду міського бюджету на 2020 рік на 1 096 770 грн., за рахунок субвенції з місцевого бюджету на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету. Кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт та утеплення фасаду Шумського НВК.

Начальник відділу земельних відносин Чолинець Ганна представила на сесії питання про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Також розглядалися питання: забезпечення виконання протиепідемічних заходів для проведення місцевих виборів на території Шумської ОТГ. Зокрема, передбачається закупівля та передача для Шумської територіальної виборчої комісії засобів індивідуального захисту та дезинфікувальних засобів за рахунок коштів, виділених на реалізацію заходів Програми запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь