Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Олімпійський тиждень у школах громади

Дата: 16.10.2020 15:14
Кількість переглядів: 872

 

Фото без опису

 

          З 14 вересня по 07 жовтня 2020 року в закладах загальної середньої освіти Шумської міської ради проводили Всеукраїнський Олімпійський день та Олімпійський тиждень за участю відомих спортсменів, тренерів, випускників навчальних закладів, що мають спортивні досягнення, ветеранів спорту.

      В Шумбарському НВК відбувся Олімпійський урок, на який завітали заступник голови відділення НОК України у Тернопільській області Віталій Ігнатенко, кандидат в майстри спорту  по дзюдо, Олімпійський стипендіат Іванна Попадюк, та член збірної команди області по дзюдо Максим Павка.                          

           В Шумській ЗОШ I-III ст. № 1 були проведені Олімпійський урок в 5-11 класах, спортивна вікторина «Знавці Олімпійського спорту» та спортивні змагання «Швидше, вище, сильніше».

           В Шумському НВК відбулись спортивні змагання з волейболу серед учнів 10 - 11 класів,  серед учнів 5-х класів естафети та вікторина "Знавців олімпійського спорту", а учні 6 - 9 класів позмагались у рухливій грі "Захист фортеці".

           В Шумському ліцеї проведено  вікторину «Олімпійська мить», взяли участь в ювілейному Київському півмарафоні 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online, проведено урок-диспут "У здоровому тілі- здоровий дух".

           В Літовищенському НВК провели першість школи з футболу, змагання з підтягування, згинання розгинання рук в упорі лежачи, стрибка в довжину з розбігу, конкурс малюнка на олімпійську тематику.

          В Залісцівському НВК проведено Олімпійський урок на тему «Олімпійське сузір’я України». Організована  книжкова виставка «Легенди олімпійських зірок» про видатних спортсменів світу. Учні 1-4-их класів із задоволенням взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти». Діти 6-8 класів були залучені у спортивній  вікторині «Знавці історії олімпійського руху». Традицією під час Олімпійського тижня  в школі став  легкоатлетичний забіг «Рух заради життя» для учнів 9-11 класів.

          В Суразькому НВК відбулися веселі старти в початкових класах, зустріч з ветераном спорту, тренером футбольної команди с.Сураж,  шаховий турнір «Король і королева», протягом тижня виготовлялися буклети «Бути здоровим – круто» та Олімпійські листівки.

    В Великоіловицькому НВК проведено Олімпійську вікторину, «Весела естафета», змагання з футболу, змагання «Хто сильніший».

          В Бриківському НВК проведено Олімпійський урок та вікторину серед учнів 6-9 класів з історії Олімпійських ігор.

 

         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь