Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Перемога у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування – 2020»

Дата: 16.10.2020 14:14
Кількість переглядів: 1475

Фото без опису

16 жовтня у м. Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2020 році, яке організоване Міністерством розвитку громад та територій України разом із Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні». 

Шумська об’єднана територіальна громада отримала спеціальну відзнаку за ефективне впровадження бюджету участі у тематиці конкурсу «Влада та громада: інформування, діалог, участь». Шумська громада неодноразово отримувала нагороди за бюджет участі: у листопаді 2019 року відзначено спеціальною нагородою «За найкращу роботу з залучення громадян» від партнерів Програми «DOBRE».

У цьому році на нагороджені нашу громаду представляв лише автор поданої заявки – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Ігор Ткачук, що пов’язано із карантиними обмеженнями.

«Конкурс показав, що задачі, що стоять перед місцевим самоврядуванням мають позитивні результати. Тому ми й надалі його будемо проводити. Нам важливо візначати тих, хто досягає найкращих результатів у своїй діяльності», — відзначив заступник Міністра розвитку громад та територій України В'ячеслав Негода.

Шумська громада вдруге стала переможцем конкурсу, оскільки у 2019 році отримала диплом ІІІ ступеня за реалізацію молодіжної ініціативи: створення творчої майстерні «ART-Box».

Міська рада висловлює подяку усім жителям, оскільки Ви є частиною перемоги: Ваші проекти, активність при голосуванні, залучення до життя громади. З перемогою тебе, Шумська громадо!

Перелік переможців за посиланням.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь