Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вітаємо усіх працівників освіти з професійним святом!

Дата: 02.10.2020 08:46
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

 

    Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і поступово прокладається стежина із країни дитинства до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед усіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.

  Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви — творці майбутнього нашої громади, її інтелекту.

  Висловлюю вам велику вдячність за вашу нелегку, але таку важливу і благородну працю. Глибоко переконаний у тому, що ваш професіоналізм, відданість обраній справі та наша підтримка стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашої громади.

  Тож нехай ваша мудрість та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості.

  Від щирого серця бажаю вам мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я, терпіння, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай!

 

З повагою,

міський голова Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь