Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

62 сесія ІІ пленарне засідання Шумської міської ради

Дата: 29.09.2020 12:27
Кількість переглядів: 864

29 вересня 2020 року відбулося друге пленарне засідання 62 сесії Шумської міської ради під головуванням міського голови Володимира Плетюка. На сесію окрім депутатів були запрошені в.о. старост та представники ЗМІ.

Прийнято рішення про внесення змін до Шумського міського бюджету на 2020 рік, інформувала Кирея Галина, начальник фінансового управління міської ради. Згідно з яким, збільшено обсяги доходів загального фонду міського бюджету на 2020 рік на 2 969 986 грн за рахунок:

  • Освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – 1124200 грн. (у зв’язку з підвищенням мінімальної зарплати);
  • Субвенція з місцевого бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 1818936 грн.;
  • Інші субвенції з місцевого бюджетам – 26850 грн. Від Великодедеркальського сільського бюджету – співфінансування Інклюзивно-ресурсного центру.

Начальник відділу земельних відносин Чолинець Ганна представила на сесії питання про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Комісія рекомендувала відкласти прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Попов Микола представив новий проект Положення про громадський бюджет Шумської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь