Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбувся онлайн семінар щодо забезпечення соціального захисту дітей

Дата: 22.09.2020 17:01
Кількість переглядів: 695

 Фото без опису

 

  Сьогодні, 22 вересня, в рамках проекту Міністерства соціальної політики, був проведений вебінар «Забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження». У онлайн-семінарі взяли участі представники міської ради:  керуюча справами виконкому – Ганна Собчук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» – Світлана Петрук та завідувач відділення у справах дітей та сім’ї – Наталія Ставнійчук.

  Вебінар проводиться у рамках проєкту Мінсоцполітики – України «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей в Тернопільській області» та на виконання Регіонального стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Тернопільській області на 2018-2026 роки.

  Слухачі могли поглиблено вивчати актуальні питання реалізації Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»,  які розглядались Міністерством соціальної політики під час Всеукраїнського вебінару з питань безпеки дітей, що відбувся 8 вересня 2020 р. за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні і ГС «Українська мережа за права дитини». 

 Також розглядали питання:

  • основні функції та відповідальність суб’єктів виявлення та захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, зокрема об’єднаних територіальних громад;
  • координація дій під час виявлення дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах;
  • процедура здійснення оцінки рівня безпеки дитини та документування такої оцінки;
  • особливості проведення бесіди з дитиною під час оцінки рівня її безпеки, опитування дитини, яка постраждала від жорстокого поводження;
  • партнерська взаємодія, робота міждисциплінарної команди щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь