Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося свято «Територія добра та надії» в рамках фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе»

Дата: 18.12.2017 16:44
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Ми їх любимо, виховуємо, дбаємо про їх здоров’я та майбутнє. Вони всі рівні у своїх правах, але можливості у них різні. 

15 грудня 2017 року відбулося свято «Територія добра та надії» за ініціативи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе».

Студенти Тернопільського національного економічного університету подарували дітям чудовий настрій, також відбулась виставка творчих робіт та майстер класи від працівників центру позашкільної роботи, школи мистецтв та районної бібліотеки.

 

Фото без описуДо батьків дітей з особливими фізичними потребами та до самих дітлахів звернувся міський голова Володимир Плетюк, який наголосив «Всі ми  - Українці – єдина нація, нам необхідно підтримувати один одного , а тим паче «особливих» дітей, давати їм надію на світле майбутнє, адже вони – повноправні члени суспільства, як і всі інші , мають право на гідне життя, розвиток, навчання, спілкування, участь у громадському соціумі. Також побажав міцного здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення мрій.

Благодійний захід – подарував радість, незабутні враження, безліч позитивних емоцій та чудових моментів для великої кількості дітлахів, які побували на святі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь