Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Робоча зустріч голови Шумської міської ради з керівництвом та активом комунального закладу Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Дата: 16.01.2018 16:29
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

16 січня 2018 року відбулася робоча зустріч голови Шумської міської ради з керівництвом та активом комунального закладу Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На нараді було обговорено питання координації роботи частини медичної галузі, яка  з нового року перейшла під юрисдикцію Шумської міської ради. Значну увагу приділили обговоренню проблемних питань первинної медичної галузі. Міський голова акцентував увагу на потребі розвитку та модернізації даної  галузі, можливості залучення грантових донорських коштів. Також обговорено питання фінансування первинної медицини у 2018 році, пропозиції щодо об’єктів які потребують ремонту та реконструкції, придбання медичного обладнання.

 

Фото без описуМіський голова зауважив, що вже  є можливість фінансування, як мінімум по трьох напрямках - грант уряду Німеччини, інфраструктурна субвенції, кошти на розвиток сільської медицини відповідно до рішення Уряду. Щоб реалізувати ці плани потрібно пропозиції спеціалістів, тобто самих медиків, які краще знають потребу. Тільки зі створенням комунального підприємства по первинній медицині з'явилася юридична можливість формувати потреби і їх фінансувати.

Це перша зустріч у цьому році, яка я надіюсь дасть поштовх до вирішення багатьох питань та в подальшого ми завжди готові до відкритого  та конструктивного діалогу, оскільки розуміємо, що тільки спільними зусиллями зможемо досягнути бажаного і високого результату-підсумував зустріч міський голова Володимир Плетюк.

До слова вже сьогодні спеціалісти міської ради спільно з міським головою здійснили виїзд в с. Тилявка де було проведено зустріч з активом села щодо ремонту амбулаторії сімейної медицини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь