Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Проблема бродячих собак

Дата: 14.06.2016 16:07
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

    Проблема бродячих собак для міської влади не нова, і повірте, що вона хвилює нас не менше, як і всіх мешканців. Ми розуміємо, що ситуація з кожним днем загострюється, адже бездомних тварин більшає, і це становить загрозу людям.

     Займатися відстрілом тварин ми не маємо права – це забороняє робити Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження». Організувати і утримувати сьогодні притулок для бездомних собак – не під силу бюджету, адже потрібні чималі кошти. Крім того, є багато питань соціального характеру, які потрібно вирішувати. Це – ремонти доріг і освітлення, і, взагалі, допомога кожному селу, а їх у громаді - 35.

     В останньому номері газети «Новини Шумщини» була надрукована стаття Алли Омельчук під назвою: «Наші біди: сміття і собаки». Сподобалася ідея, яку пропонує автор – організувати щось на зразок волонтерського руху, адже є чимало шумчан, які підгодовують бродячих тварин. То чому б їх не зібрати разом, в одному місці і робити це спільно. І тваринам добре, і по місту не будуть бігати бродячі пси».

     Отож, якщо є бажаючі взятися за втілення такої ідеї – міська рада готова підтримати. Але, зрозуміло, що така акція не має бути одноразовою, цим потрібно займатися постійно. Через міську раду можна координувати дану роботу. Тому чекаємо від вас слушних пропозицій. Дуже хочеться, щоб шумчани не просто запитували, а пропонували конкретні кроки по вирішенню проблеми, для цього і звемося громадою, щоб усе вирішувати спільно. А зі свого боку ми обіцяємо усесторонню   підтримку. Будемо разом шукати шляхи розв’язання питання. Отож, чекаємо ваших пропозицій. Телефонуйте, пишіть на сайт громади, заходьте безпосередньо у міську раду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь