Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Два роки від створення Інклюзивно-ресурсного центру!

Дата: 11.09.2020 12:45
Кількість переглядів: 1759

Фото без опису

 

Шумська об’єднана територіальна громада  стрімко та впевнено розвивається та змінюється. Так уже повелось, що ми стали першопрохідцями  на шляху децентралізаційних  процесів.  За 5 років реалізовано багато проектів, в багатьох сферах уже відчутні позитивні зміни. І ось уже минуло 2 роки коли ми офіційно, за присутності тодішнього віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань В’ячеслава Кириленка, гостей з області  відкривали Інклюзивно-ресурсний центр  Шумської міської ради.

У  закладі було створено усі комфортні умови задля навчання та виховання діток з особливими потребами, усі кімнати облаштовані необхідними меблями, технікою та обладнанням. Інклюзивно-ресурсний центр є різнопрофільним закладом, адже його фахівці надають логопедичний, дефектологічний, психологічний супровід для діток залежно від їх потреб, також спеціалісти центру надають комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини і всебічну допомогу та підтримку батькам. Центр має освітні осередки, зокрема, для занять лікувальною фізкультурою, іграми, куточок логопеда та відпочинку.

«Хочеться проаналізувати свої досягнення та вміння, але оскільки наша діяльність пов'язана з дітками, то варто і рівнятись на дитячий вік. Так, наш розвиток відбувся дуже активно. Ми швидко вчилися ходити та розмовляти. Як і малюки, з радістю беремо участь у всьому, заявляємо про себе і хочемо бути корисними. Це час активного психологічного розвитку і всезростаючого прагнення до пізнання і дослідження, а також час перших психологічних криз. Всі ці моменти пройшли і тепер з впевненістю можемо сказати, що це був впевнений старт!» - розповідає директор центру Олена Гром’як.

Тож побажаємо чудовому колективу Інклюзивно-ресурсного центру досягати високих результатів в роботі, допомагати дітям, а також їх батькам змінюватись, рости та розвиватись. Нехай щирі дитячі посмішки та сяючі очі батьків будуть Вам нагородою в вашій нелегкій, але такій корисній справі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь