Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Моніторинг депутатів громади

Дата: 07.08.2020 10:27
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

 

Початок свого існування, Молодіжна рада розпочала з співпраці з Програмою DOBRE. Одним із завдань, над якими працювала молодь – був моніторинг місцевих депутатів.

Активісти, вподовж певного часу, слідкували за діяльністю народних обранців громади, а також за явкою їх на сесії міської ради.

Представники Молодіжної ради подали офіційні звернення в міську раду після чого отримали доступ до запитуваної інформації.

Проаналізувавши надані матеріали, було створено графік, на якому можна чітко побачити хто совісно відвідував практично усі засідання, а хто приходив на них, з тих чи інших причин, не так часто.

Презентація зібраного матеріалу відбулась на черговій сесії міської ради, присутніми були 20 депутатів, працівники міської ради а також 5 активістів Молодіжної ради.

Втім, крім складеного графіку активісти взяли інтерв’ю у депутатів та попросили прокоментувати ситуацію. Ось що ми отримали. Чому так часто не з’являєтесь на сесію  у телефонному режимі відповів Олег Міньковський: «Насамперед  це прив’язаність до роботи (яка знаходиться в Тернополі, а це за 100 км від Шумська!), також те, що немає чіткого графіку проведення сесії, тому, зазвичай, про засідання повідомляють за один день до нього, тому я не встигаю спланувати час на роботі і доїхати на засідання».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь