Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумбарському НВК – 30!

Дата: 01.09.2020 08:23
Кількість переглядів: 1195

Фото без опису

 

  Прийміть щирі вітання з нагоди 30-річного ювілею Шумбарського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»!

  У кожної людини є земля, на якій вона народилась – її Батьківщина. Все найголовніше в житті людини починається з родини і школи, адже недаремно в народі кажуть, що школа – це другий дім. Саме тут ми спілкуємося, навчаємося та дорослішаємо. У школі формується характер, складається наше ставлення до світу, до батьківщини, закладається підґрунтя майбутньої професії. Чим більше людина вчиться, тим більше розуміє себе, близьких людей та навколишнє середовище.

   Сьогодні Ви всі ювіляри. І першокласники, і вже сивочолі бувші учні, бо це незвичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Шкільні стіни невпинно будуть відбивати час: 40, 50, 100 років, а школа все одно буде лишатися молодою, тому що ці стіни будуть наповнюватися новими дзвінкими голосами. Шкільний дух не старіє, йому стільки років, скільки від першого до останнього дзвоника проходять свій шлях учні.

   30 річний ювілей – це гарна нагода сказати слова вдячності за невтомну плідну творчу працю усьому колективу Шумбарського НВК. Хай творча завзятість не залишає Вас, успіхів у подальшому розвитку і примноженні традицій української школи, нових звершень та досягнень задля процвітання рідної України!

   Щиро вітаю з новим навчальним роком! Здоров’я усім та благополуччя!

 

З повагою

міський голова Володимир Плетюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь