Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Проходять об’їзди шкіл та дитячих садочків громади

Дата: 27.08.2020 10:39
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Розпочато традиційні об’їзди закладів освіти для перевірки їх готовності до нового навчального року. Склад робочої групи: міський голова Володимир Плетюк, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Арсен Колесник, представник Управління Держпродспоживслужби в Шумському районі Оксана Білорусевич.

Протягом 26 серпня обстежено Боложівську ЗОШ І-ІІ ст., Рохманівську ЗОШ І-ІІ ст., Рохманівський дитячий садок «Сонечко», Онишковецький, Суразький, Обицький, Жолобківський, Тилявський та Угорський навчально-виховні комплекси.

Під час візиту обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків. 

Володимир Плетюк: «Ціллю обстеження закладів не було прагнення показати недоліки підготовки закладу. На даний час важливіше створити умови для відновлення навчального процесу, для мінімізації ризику інфікування дітей та працівників навчальних закладів, дотримання карантинних вимог».

Відповідно до вимог та постанов МОЗ щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину, заклади освіти забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами, які закуплені за кошти місцевого бюджету. Їх обсяг покриватиме потреби на певний період, оскільки не відомо скільки часу триватиме карантинний період.

За результатами об’їзду виявлено, що дані заклади підготовлені до початку нового навчального року.

 

Онишковецький НВК

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь