Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Нарада керівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти

Дата: 26.08.2020 10:58
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

25 серпня відбулася нарада керівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Любові Дмитрук.

На початку наради міський голова Володимир Плетюк привітав керівників закладів освіти з початком нового навчального року та побажав якісних результатів в освітньому процесі.

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності закладів освіти в умовах пандемії. Зокрема, у виступах спеціаліста управління Держпродспоживслужби Шумського району Володимира Яворського, заступника начальника відділу Людмили Попової, методиста Валентини Макаровської йшлося про вжиття протиепідемічних заходів, дистанціювання, щоденний моніторинг та алгоритм дій керівника при нестандартних ситуаціях. Завідувач методичним кабінетом Людмила Бойчук ознайомила присутніх з особливостями викладання навчальних дисциплін у 2020 році. Про вимоги організації інклюзивного навчання інформувала директор Шумської КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Шумської міської ради» Олена Громяк. Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на актуальні питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь