Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День Незалежності та День Прапора: з Україною в серці!

Дата: 25.08.2020 10:28
Кількість переглядів: 1365

Фото без опису

  У Шумській громаді відзначали День Державного Прапора, День Незалежності України та 5 річницю створення ОТГ.

  Шумська міська рада від усіх жителів громади висловлює подяку викладачам та учням Шумської школи мистецтв, Центру позашкільної роботи за організацію концерту, гурту «Куми» за невгамовну енергетику. Творчим колективам громади, організаторам та учасникам спортивних змагань, активістам, волонтерам. Настоятелям церков та всім священнослужителям, які відслужили святковий молебень з нагоди Дня Незалежності України у населених пунктах громади.

  Подяка колективам та керівництву Шумського відділення поліції, 16 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області, працівникам медичних закладів району за збереження безпеки під час проведення заходу.

  Щиро вдячні усім, святкування дійсно стало по-родинному теплим. І головне, дякуємо Вам, жителі громади, що День Незалежності відзначали не лише у Шумську, а й у селах, молитвою за Україну, концертами, креативними заходами та покладаннями квітів до пам’ятних знаків. Ви самі творите історію своєї держави, бо Україна починається з нас.

  Міська рада також щиро дякує друзям, від яких надійшли вітальні адреси з нагоди святкувань, колективам підприємств, установ, жителям громади за участь в організації заходів. Особлива вдячність військовим, які захищають наш мир і спокій на Сході України, завдяки яким ми маємо мирне небо над головою.

  Здоров’я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до України та до кожного її жителя зокрема, зігріває ваші серця, а наша громада й надалі розвивається, міцніє та процвітає.

 

З повагою та вдячністю

міський голова Володимир Плетюк

 

Фото Боярського Аркадія (ТОВ «Інформаційний центр «Новини Шумщини») П’ятиріччя Шумської ОТГ відзначили у парку “Соснина”

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь