Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

62 сесія: Генплан м. Шумськ затверджено

Дата: 21.08.2020 17:43
Кількість переглядів: 1297

Фото без опису

 

21 серпня 2020 року відбулося перше пленарне засідання 62 сесії Шумської міської ради під головуванням міського голови Володимира Плетюка. На сесію окрім депутатів були запрошені в.о. старост та представники ЗМІ.

Під час засідання було розглянуто та прийнято рішення про затвердження містобудівної документації: Генерального плану м. Шумськ, Історико-архітектурного плану та Плану зонування території м. Шумськ (представив питання Тука Олег, начальник відділу містобудування, архітектури, капітального будівництва міської ради).

Прийнято рішення про затвердження звіту про виконання Шумського міського бюджету за I півріччя 2020 року, інформувала Штихалюк Галина, заступник начальника-начальник відділу доходів та видатків бюджету фінансового управління міської ради.

За 6 місяців 2020 року до Шумського міського бюджету мобілізовано 72333,3 тис. грн. доходів загального фонду та 3133,5 тис. грн. спеціального фонду. Субвенції, базова та додаткова дотації надійшли в обсязі 48857,3 тис. грн.

При плані загального фонду по доходах (без врахування офіційних трансфертів) на відповідний період – 22488,8 тис. грн. надійшло 23476,0 тис. грн. (план виконано на 104,4%).

Прийнято рішення «Про внесення змін до Шумського міського бюджету на 2020 рік» та «Про внесення змін в Програму запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Шумської ОТГ в 2020 році». Дискусійним питанням було забезпечення засобами індивідуального захисту закладів освіти на початку навчального року.

Дмитрук Любов, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, представила питання «Про затвердження Статуту, структури комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шумської міської ради». Напередодні було підписано Меморандум про співпрацю у сфері освіти Шумською та Великодедеркальською. громадою. Оголошено конкурс на посаду директора Центру (опубліковано на сайті громади).

Питання, які розглядалися щодо нерухомого майна, які перебувають на балансі відділу освіти, культури, молоді та спорту: Будинок культури у с. Тилявка та сарай у с. Ходаки. Споруди перебувають в аварійному стані.

14 серпня у с. Тилявка відбулися збори громадян сіл Тилявка, Башківці, Одерадівка (присутні – 66 чол.). Одним із питань, яке розглядалося,  реконструкція приміщення Будинку культури. Учасники зборів вирішили – виставити на продаж аварійне приміщення, виручені кошти використати на потреби села. На даний час у селі наявне інше приміщення, яке використовується як заклад культури.

Дудар Олександр, спеціаліст відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи, представив питання про оренду комунального майна Шумської ОТГ.

Головний спеціаліст відділу земельних відносин Дмитрук Інна представила на сесії питання про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Комісія рекомендувала відкласти прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Наприкінці сесії міської ради Володимир Плетюк запросив присутніх на святкування Дня Незалежності України та 5-річчя створення Шумської громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь