Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

На контролі: ремонт доріг на території громади

Дата: 06.08.2020 15:30
Кількість переглядів: 1978

Фото без опису  

Міський голова Володимир Плетюк у четвер провів зустріч з керівництвом Служби автомобільних доріг в Тернопільській області з питання експлуатаційного утримання та поточного ремонту автошляху Р-26 дороги з Кременця до Острога, з яких 26 км проходить територією Шумської громади, зокрема через вул. Українська і Чирянка в м. Шумську. Якщо капітальний ремонт планують на наступний рік, то цього року важливим є хоча б поточний,  ліквідація ямковості і обкошування обочин. З цього питання підрядній організації ТехноБудЦентр дано завдання на виконання робіт вже у серпні 2020 року, а Служба запевнила у їх фінансуванні.

Крім того, проблемою залишається ремонт доріг до сіл громади. З цього питання міський голова провів зустріч в ОДА з відповідальними власниками цих доріг і озвучив найбільш проблемні ділянки. За погодженням УКБ в області, у серпні наразі планують ямковий ремонт автодороги Шумськ-Білокриниця (від Залужжя до Жолобок), Новостав-Загайці (від Новоставу через Шумбар у білому покритті), продовження ремонту в с. Бриків, ямковий ремонт до с. Башківці. Після завершення цих робіт, поступила пропозиція звернути увагу на дорогу через Соснівку, Бірки, а також до Андрушівки, Літовищ,  Мирового тощо.

Потрібно зауважити, що цьогоріч планується середній ремонт суцільним асфальтовим покриттям в селах Тилявка, Угорськ, під’їзд до Боложівки,  ремонт вул. Б. Хмельницького до з'єднання з вул. Лесі Українки,  Кутянка до початку с. Андрушівка. Вчора відбулися кінцеві заміри проектантами на цих відрізках, після чого будуть розроблені кошториси та подані на тендер. Виконання робіт ОДА планує на вересень.

Віримо, що підрядники та власники дотримають домовленостей, і дані ремонти розпочнуться вчасно і роботи будуть виконані якісно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь