Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

Дата: 27.07.2020 11:59
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

В той час, коли у міністерських кабінетах високопосадовці вирішують як і коли розпочнеться новий навчальний рік, будівельні роботи у приміщеннях та на територіях закладів освіти нашої громади киплять. Адже комплексні ремонти справа не одного дня, втім, усе залежить від бажання керівників, працівників, громадськості. З цією метою Шумська міська рада на чолі з Володимиром Плетюком проводить роботу щодо створення комфортних умов навчання школярів і виховання дошкільнят.

З місцевого бюджету виділені кошти для закупівлі будівельних матеріалів, необхідних для проведення ремонтно-будівельних робіт у сумі 280 тис. грн.:

  • здійснено поточні ремонтні роботи у шкільних приміщеннях громади;
  •  проведено ремонт спортивного залу Великоіловицького НВК;
  • закуплено дошки для заміни підлоги у класних кімнатах Літовищенського, Бриківського, Угорського НВК на суму 60 тис. грн.;
  • у Залісцівському НВК ведуться роботи з реконструкції будівлі бібліотеки під приміщення столової, майстерні; влаштовано септик; замінено 9 віконних блоків, вхідні дверні блоки. Ведуться роботи з водовідведення та ремонту каналізаційної системи. Дані заходи дадуть можливість не використовувати  аварійну будівлю харчоблоку та в кінцевому результаті, зекономити кошти на енергоносії.

Також в рамках реалізації Нової української школи, здійснюється осучаснення освітнього простору початкових класів. Приємно відмітити, що педагоги з розумінням та творчістю підійшли навчальних приміщень, що створює атмосферу затишку, спокою та активного відпочинку учнів.  

На жаль, цього року не пролунав останній дзвоник, але ми маємо надію, що 1 вересня привітаємо всіх наших учнів з початком нового навчального року у чистих, комфортних сучасних класах.

 

Залісцівський НВК

Фото без опису

Фото без опису

 

Стіжоцький НВК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь